Opis forum
Użytkownik
och to nie dobry
i sie nie podzieli nawet
R.P. Ostróda napisał:
No prosze jak sie wszyscy ladnie rozpisali.. dpbrze sobie tak usiasc i poczytac.. WIESIEK DOSZLY MNIE SUCHY OD ANI ZE MASZ DOBRE GUMY ZE SKLEPIKU.. bys poczestowal jedna a nie tylko i na kaca i kaca i na kaca
odnośnie tych gum to ja już wszystko wiem hahhaah akurat Ania się wygadała, bo wracaliśmy razem i kolega chciał gumę czy tam Ona, już nie pamiętam... częstuje patrze, a tu taka dupa... nie ma gum tylko sreberka puste ŁAD DE FAK!? Ania zaczęła brechać i opowiadać co i jak... teraz już rozumiem dlaczego krzyczałeś całe czas... wiesiu wiesiu weź gumę hahaha a tam puste sreberka jeszcze się ofdegram... ;> pozdro wszystkim!
btw.
pierwszy dzień w pracy po tygodniowej przerwie... udany, nie było tak źle i już odespałem nawet kawalerski... nie dawno wstałem
Użytkownik
no to kawalerki byl udany skoro sreberka puste tylko zostaly heheh
łaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahaahha ; DDDDD. Szkoda , że Wiesiu nie wziął tych gum ( tzn pustych sreberek na lekcji ) ;dd hihihhihii ; ]] .
Milenaa ; DDD widziałaś plan ;> mamy angielski w ten weekend ; dd .
Użytkownik
tak widzialam wkoncu sie pouczymy ale do 16 20 i to dwa dni
Użytkownik
wytrzymasz wytrzymasz dasz rade malenka
Użytkownik
ja pewnie ze bede
Użytkownik
trzeba sie w koncu za nauke wziasc
malenka2782 napisał:
trzeba sie w koncu za nauke wziasc
taaa przydałoby się, a nie tylko pisanie... jak zapoda w ten weekend test jakiś z angola np. na listopad to ja przestaje automatycznie chodzić do szkoły bo to nie będzie większego sensu w sobotę posiedzę z wami do 13 i spadam, bo na 15 mam wesele więc chyba mnie rozumiecie
Użytkownik
no napewno bedzie ale pewnie w grudniu to super ze przyjdziesz ale w niedziele tez musisz z flaszka
anusiak91 napisał:
rozumiemy ,rozumiemy Wiesiek ;pp . OOooooo właśnie w niedziele z flachą wpadaj ; p bez flachy się nie pokazuj ; ]
to się jeszcze zobaczy... ale szczerze wątpię jeśli chodzi o niedziele hmm