Opis forum
Administrator
No dziwne, jak juz sie chlopak od codziennosci tak przyzwyczail ze te tabletki wciaga codziennie jak zelki haribo heheheh
Administrator
heheehehhee dobre dobre... poczekamy na jego reakcje jak tu wejdzie..
NO NIE WIESIEK heheheh
Użytkownik
no widze za zgadujecie kto to malenka heheh podpowim wam ze chodze napewno z wami na hotelarstwo
Administrator
ja tez wiem
do pracy na kacu? no co Wy... nigdy w życiu za to wczoraj się zwolniłem o godzinie 11 i dziś nawet nie poszedłem... straszna sprawa Wirus grypy żołądkowej mnie dorwał... chyba nie muszę tłumaczyć co to jest
mam nadzieje, że do jutra mi przejdzie, bo już spać przez to nawet nie mogę.
btw. 2KC mam w domu, ale jakoś nigdy tego nie używałem... kac to kac i trzeba się z nim przemęczyć
nie ma powodów by się łamać... wszyscy żyją z weekendu na weekend więc nie ma co dołować, a teraz mi uciekł już poniedziałek (wtorek właśnie ucieka) zobaczymy jak środa... jeśli mi nie przejdzie to też mi ucieknie.
aaaa! zapomniałbym nie lubię bawić się w zgadywanki, a przynajmniej nie w tym stanie jakim jestem obecnie... więc nie będę się bawić w to kim jest maleńka
pzdr.
Ostatnio edytowany przez emilio (2011-10-04 07:24:02)
anusiak91 napisał:
O proszę jak się rozpisał Wiesieek ; DD. Dobra jak nie lubisz sie bawić w zgadywanki to ja Ci powiem kto to jest .. więc jest to Milena
D ;pp
a Milena to? sorry gadam prawie ze wszystkimi, ale jakoś imion tych ludzie nie znam do dzisiaj
Użytkownik
tak Wiesiu to ta cazrna
ale Ci dobrze obijasz sie normalnie